Bijles

Bijles  voor basis- en voortgezet onderwijs

Bijles voor zowel leerlingen van de basis- als het voortgezet onderwijs.
Ieder kind leert op zijn/haar eigen manier. In combinatie met de talenten van het kind zijn er vakken die hen eenvoudig afgaan en vakken die hen meer energie kosten. Wanneer een talent bij een bepaald vak niet wordt aangesproken, kan het voorkomen dat de kennis van dit vak achterblijft. De docenten van het Succes Instituut bieden op de juiste manier bijles aan door gebruik te maken van wat het kind al goed beheerst. Hierdoor gaat het kind het vak meer waarderen en zal de kennis toenemen.

Individuele bijles

Voor het Succes Instituut is bijles een aanvulling op het onderwijs. Wij proberen altijd in gesprek met ouders, kind en school tot de juiste begeleiding te komen. Wij bieden dan ook bijles op maat. Doordat er uiteenlopende docenten aangesloten zijn bij het Succes Instituut, is er bij ons in nagenoeg alle vakken van het onderwijs bijles mogelijk.

Bijles op een locatie naar wens

In een vertrouwde omgeving gaat het kind concreet aan de slag om zijn/haar eigen succes te behalen. De docenten van het Succes Instituut komen naar die locatie waar het kind graag bijles ontvangt zoals thuis, sportclub of op school.

Bijles per uur

Binnen 2 werkdagen na aanmelding nemen wij contact met je op. Meestal zelfs al eerder. In een persoonlijk gesprek bekijken we wat de specifieke vraag is. De docent biedt hierdoor bijles op die punten die jullie kind bij moet leren.

Het Succes Instituut werkt niet met abonnementen, strippenkaarten en dergelijke. Wij houden van eenvoud. Bijles neem je per uur af. Alleen dat wat je afneemt, betaal je.
Klik hier voor de tarieven.