Blog 4

| 7-12-2017 | De sint is weer onderweg naar Spanje, de laatste pepernoten worden nog opgesmikkeld en de kerstversieringen hangen weer in huis. Het is echt december! Jeetje wat vliegt de tijd voorbij. Voor je het weet staan we alweer te proosten op het jaar 2018!

December vind ik een maand om terug te blikken op het afgelopen jaar. En wat was het voor een jaar! In dit jaar is het Succes Instituut veranderd van eigenaar. Voor de ouders en leerlingen veranderden er op de wijze waarop gewerkt wordt niet veel, maar op de achtergrond wel. Wat ben ik blij met deze unieke kans om een eigen bedrijf te mogen starten. Leerlingen begeleiden en zien dat ze groeien en trots zijn als iets lukt, dat is het mooiste wat er is in mijn vak. Maar ook ben ik net zo trots als ik zelf wijzigingen heb gemaakt op de website, als ik hoor dat ik mijn administratie netjes bij houdt en ga zo maar door.

Het continue bezig zijn om steeds verder te ontwikkelen als persoon en als bedrijf, dat is tof! Het uitbreiden van je netwerk en kennis. En dat op mijn eigen manier en mijn eigen visie erachter.
Natuurlijk is het niet altijd makkelijk. Laatst was ik mijn pensioen aan het regelen, ja ook dat hoort erbij. Op het moment dat ik bij de adviseur zit en hij legt het  voor mij in jip-enjanneketaal uit, snap ik het helemaal, aantal dagen later krijg ik het op papier met vaktermen en moeilijke woorden en dan snap ik er niks meer van. Maar ook daar wordt je wijzer van, want met de juiste mensen en kennis om je heen kom je heel ver!