Ons Team

Het Succes Instituut werkt met freelance docenten die onze visie en missie (uit) dragen.

Onze docenten zijn betrokken en bevlogen als het om kinderen/jongeren gaat. Zowel het overdragen van kennis vinden zij belangrijk als een goed contact met de leerling.

Voordat iemand aan het werk kan als docent bij het Succes Instituut hebben we een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de visie en de missie van het Succes Instituut. En de docent vertelt waarom hij/zij graag aan het werk wil als docent bijles of als huiswerkbegeleider.

Al onze docenten zijn in het bezit van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG), waarin zij door het ministerie van Justitie gescreend zijn op ‘de belasting met de zorg voor minderjarigen’. Een docent gaat pas aan het werk als we zeker weten dat de kwaliteit van onze diensten gewaarborgd is.

Vacatures

Ook docent worden bij Succes Instituut? Het Succes Instituut is altijd op zoek naar docenten die betrokken en bevlogen zijn als het om kinderen/jongeren gaat. Wij zoeken docenten die het overdragen van kennis belangrijk vinden, maar zeker ook een goed contact hebben met de leerling. Ben jij de docent die wij zoeken? Lees snel verder… […]