Over ons

Wie zijn wij?
Het Succes Instituut ondersteunt het onderwijs bij de individuele talentontwikkeling van kinderen door hen bijles, begeleiding en trainingen aan te bieden. Altijd als aanvulling op het huidige onderwijs, na schooltijd voor alle leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Elk kind leert anders, wil iets anders en ervaart de wereld anders. De maatschappij ontwikkelt zich snel. Je wilt dat je kinderen daarop in kunnen spelen, mee kunnen veranderen, flexibel kunnen zijn.
Het huidige onderwijs speelt, met het oog op de toekomst, steeds meer in op deze constante maatschappelijke veranderingen en op flexibel onderwijs. Denk hierbij aan de verbetering van leermethodes, wijzigende lestijden, en flexibel personeel. Aangepast aan de wensen en behoeften van de toekomstige generatie.

Talentontwikkeling is het toverwoord. Het onderwijs draagt bij aan het ontdekken en ontwikkelen van de individuele talenten van kinderen. Hierdoor weten kinderen beter wat ze kunnen en wat ze willen. Dit komt ten goede aan hun studieresultaten. Deze generatie kinderen gaat bewust en vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Wat doen wij?

Het Succes Instituut draagt bij aan een zelfverzekerde, flexibele en creatieve toekomstige generatie, die vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt tegemoet gaat.

Het Succes Instituut ontzorgt
Kinderen hebben oefening en herhaling nodig om zich een stof eigen te maken. Ouders hebben thuis niet altijd de tijd om structureel met hun kind te oefenen. Wij helpen deze ouders graag. Als kinderen hun huiswerk, examen of spreekbeurt overdag onder onze begeleiding maken en oefenen, hoeven zij dat ’s avonds thuis niet meer te doen. Dat geeft rust en ruimte voor quality tijd met het gezin.

Om de druk ervoor zowel de kinderen als ouders een beetje af te halen, bieden wij na school trainingen, bijles en begeleiding aan voor alle leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs.

Meer zelfvertrouwen
De aandacht voor de specifieke manier van leren van de individuele leerling en het extra oefenen staat bij ons centraal. Door de juiste aandacht en aanpak van het Succes Instituut neemt het plezier in leren toe en daarmee ook het vertrouwen in het eigen kunnen van het kind. Lesstof wordt beter beheerst, kwaliteiten worden ingezien en dit vergroot vanzelf het plezier in leren en de prestatie.

Persoonlijke begeleiding
Ieder kind leert op zijn/haar eigen manier. In combinatie met de talenten van het kind zijn er vakken die hen eenvoudig afgaan en vakken die hen meer energie kosten. Wanneer een talent bij een bepaald vak niet wordt aangesproken, kan het voorkomen dat de kennis van dit vak achterblijft. De docenten van het Succes Instituut gaan altijd op zoek naar het specifieke talent van het kind. Elk kind krijgt een persoonlijke benadering. Zowel in een één-op-één situatie als in groepsverband.

In de kleine groepen bij het Succes Instituut kijken we echt naar de individuele manier van leren van het kind.

In gesprek met ouders, kind en school komen we tot de juiste begeleiding. Als ouder word je door onze docent in een persoonlijk gesprek op de hoogte gehouden van alle bevindingen en resultaten.