review

Voor onze zoon is huiswerkbegeleiding een uitkomst. Hij heeft een vast moment in de week, waarop hij met andere leerlingen van zijn school of klas samen het huiswerk maakt. Hij weet dat hij daarna voor die dag klaar is. Dat geeft hem rust. Mandy helpt hem op allerlei verschillende manieren met de vragen die hij heeft en daar heb ik ook weer van geleerd. Heel handig dus!
Ellen Huinink

Chapeau Mandy! Help je puber met PDD-NOS de brugklas door…you dit it! Thanks!
Nu door naar Havo 2, zoveel rust en Evie zoveel zelfvertrouwen dankzij jouw begeleiding. Evie zei net ook dat ze zo geboft heeft met jou!
Nanette van Rosmalen

Ik ben super tevreden. De docent geeft op een afwisselende manier les, wat aansluit bij de interesses van mijn kind. Buiten haar kennis en vaardigheden is het een ontzettend leuke meid, waardoor mijn dochter het erg leuk vindt om huiswerkbegeleiding te hebben.
Esther de Koning

De spelling, woordenschat en begrijpend lezen van mijn zoon uit groep 6 zijn met sprongen voorruit gegaan, zelfs niveau eind groep 7 nu! Helemaal dankzij jullie, veel dank hiervoor!
Carlien van Hemert

Ongeveer 2 jaar heeft mijn zoon huiswerkbegeleiding van het Succesinstituut. In eerste instantie meer gericht op plannen en inmiddels wat meer vakinhoudelijk. Fijn is dat de planning, locatie  en inhoud van de begeleiding volledig in onderling kan worden samengesteld. Dat maakt het erg flexibel in te passen in alle dagelijkse beslommeringen.
Toine Jenniskens

“Mijn kind gaat drie dagen in de week naar de BSO. Naast sport en spelen met vriendjes is er dan bijna geen tijd meer om thuis rustig huiswerk te maken. De huiswerkbegeleiding in de school is een uitkomst. Nu gaat hij eerst een uur huiswerk maken en dan naar de BSO. Thuis heeft hij dan tijd om te ontspannen. Ik vind het ideaal!”

Rik Holleman